Scroll to top
Back
Produkt

Integrerade Kartor

  • 01: Karta designad efter er grafiska profil

  • 02: Samma karta i mobil, tryck och på webb

  • 03: Visa vad ni tycker är viktigt, hjälp gästerna att få en kul upplevelse

Scroll

Digitala och analoga kartor

Kartor för moderna besökare

Vi hjälper till att göra kartor som möter dagens krav på interaktion och användarvänlighet.

Besökare vill både kunna planera sin utflykt hemifrån och använda sin mobiltelefon ute i naturen. Det skapar trygghet att se samma karta i alla plattformar, man känner igen sig och minns bättre vad man tänkte när man planerade.

Vi utgår från er grafiska profil när vi ritar kartor för igenkänning och varumärkesbyggande. Och med era krav på informationstäthet.

Med grundmaterial från Lantmäteriet ser vi till att allt är geografiskt riktigt och att användarens gps position hamnar rätt på kartbilden. Med gratisappen Avenza Maps kan besökaren lätt ladda ner er kartan för att använda sig utav gps utan att behöva ha uppkoppling mot internet. I appen kan även sträcka och andra data mätas.

Webbapplikationen vi oftast använder är ett plugin för WordPress och är mycket enkelt att administrera och billigt att implementera. Vi skapar lager för alla leder och intressanta platser. Kartan blir responsiv och interaktiv.

Ett exempel är kartan nedan som vi gjort för Gräddö Sjöliv, den finns både som tryckt folder att hämta gratis i och kring Gräddö, på webben och i Avenza Mapstore.

Verifierad av MonsterInsights